cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2021. március 19., 19:42

Megújult a nagy keleti utazó weboldala

Megújult weboldallal jelentkezik a Vámbéry Polgári Társulás. A honlap hatalmas és részletes adatbázissá bővült, amely a nagy keletkutató, Vámbéry Ármin életművének minden szeletét felöleli. Múlt és jelen találkozik itt, az összes, a témában jelenleg fellelhető kiadvánnyal, eseménnyel, dokumentumokkal.

Megtalálható a webhelyen a Kelet szakértőjének életrajza, ezenkívül a Vámbéry szellemi hagyatékát őriző polgári társulás eseményei, konferenciái, díjazottai, képanyagai, és a Vámbéry Tudományos Kollégium bemutatása. A Kollégium tagjainak mindegyike önálló profillal jelentkezik.

Elérhető továbbá a Vámbéry Virtuális Könyvtár is, melyben ott van több mint 50 könyv, a Lilium Aurum Kiadó által megjelentetett életműsorozat minden egyes darabja,

a Vámbéry Nemzetközi Konferencia előadásaiból megjelent kötetek mindegyike, a Vámbéry Irodalmi Kávéház programjaiban szereplő művészek és tudósok írásaiból megjelent antológiák teljes szövege olvasható, és a teljes Vámbéry publikációs jegyzék is megtalálható.

Az utóbbi 20 év kutatási anyagai, a neves tudósok témával kapcsolatos munkássága egy kattintással elérhetővé vált a téma szakértői, a keletkutató életműve iránt érdeklődők és a laikus számára is.

A rendkívül tartalmas megújult honlap 274 aloldallal rendelkezik. A weboldal azon kívül, hogy ritka értékes műveket tartalmaz, az idelátogatók számára könnyű eligazodást biztosít a hatalmas adatbázisban.   
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.