2022. június 20., 16:16

Már Somorján is elérhető a Szociális Biztosító

Kirendeltséget nyitott Somorján a Szociális Biztosító (SP). A környező településekről nem kell többé Dunaszerdahelyre, a járási székhelyre utazniuk a biztosító ügyfeleinek - tájékoztatott Martin Kontúr szóvivő.

Szociális Biztosító Somorja
Fotó: samorin.sk

„A döntéssel a településvezetők kérésének tettünk eleget, akik a lakosság számának növekedésével és az utazás okozta problémákkal indokolták a kezdeményezést. Ez a tendencia a Somorja környéki településekre is jellemző. Arra számítunk, hogy a somorjai iroda megnyitása közel 30 százalékkal tehermentesíti a dunaszerdahelyi kirendeltséget, aminek előnyeit az ügyfelek is érezni fogják" - fogalmazott a kirendeltség megnyitóján Michal Ilko, az SP vezérigazgatója.

A Pozsonyi út 82/35. szám alatt, a munkaügyi hivatal épületében nyílt meg az iroda és információs tanácsadó központ. Csütörtök kivételével minden munkanapokon nyitva tart.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.