2019. május 12., 16:04

Már kétszeres fitness bajnok a mátyusföldi tanárnő

A WBPF Hungary kétszeres bajnoka lett Gazdag Adrienn, a Galántán élő fitness modell. Ezzel a dobogó első helyén kvalifikálta magát a május végi Európa bajnokságra. A WBPF Hungary szervezete közölte, minden idők legnagyobb számú versenyzőjével zajlott május 11-én a IV. Blade sport kupa Nyíregyházán.

adrika2.jpg
Galéria
+3 kép a galériában

Gazdag Adrienn a Lady Model Physique kategóriában aranyérmet szerzett a IV.Blade Sport Kupán, a nyíregyházi Continental Arenában.

Úgy tűnik Adrienn újra a tökéletes formában van, hiszen miután 2016-ban Women's Lady Model Physique open kategóriában Európa-bajnok lett Budapesten,

egy másik kategóriában pedig ezüstérmet szerzett, a tavalyi évben egy komoly hátsérülés miatt nem indulhatott el a szlovákiai Somorján megrendezett Európa bajnokságon és a mongóliai világbajnokságot is ki kellett hagynia. Erős kitartással és akarattal azonban a fiatal nő megmutatta, idén újra nagy eséllyel Európa bajnok lehet belőle. Az idei, jubiláló X. WBPF Európa Bajnokságot május 24-26-án rendezik meg a budapesti MOM Sportcsarnokban. A sikerhez Illés Igor, Adrienn edzője is gratulált a fitness modellnek.

Gazdag Adrienn nyírségi lány, jelenleg azonban a felvidéki Galántán él a szintén testépítő fitness bajnokkal, Tyúkos Gergellyel.

A tökéletes alakú szépség a mindennapjaiban nagyon elfoglalt , hiszen a versenyekre való igényes felkészítések mellett a tallósi magyar alapiskolában tanít testnevelést és alsó tagozatosokat. Adrienn jól ért a hátrányos helyzetű és a sajátos nevelési igényű gyerekek nyelvén. Kevés szabadidejét is azzal tölti, hogy szalagtáncot tanítson érdeklődő növendékeinek, vagy alakformáló edzéseket tartson.

adrika2.jpg
Galéria
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.