Losonci járás: lőtt sebekkel holtan találtak egy gyermeket és egy idős férfit

Frissítve: 07:27
2020. május 13., 15:25
Szvorák Emese

A tragikus esetről a Besztercebányai Kerületi Rendőrkapitányság közösségi oldalán tájékoztatott.

Fotó: Besztercebányai Kerületi Rendőrkapitányság

Május 13-án, a Losonci járásbeli Tósár (Točnica) községben holtan találtak egy idős férfit és egy kiskorú gyermeket. A két áldozat lövés következtében szerzett sérülések miatt a helyszínen életét vesztette.

Az áldozat egy 57 éves férfi és egy 5 éves kisfiú. A MY Novohrad portál értesülései szerint Jozef D. besztercebányai ex-rendőrről és fiáról, Maximról van szó. A szomszédok elmondása alapján a családban két év leforgása alatt ez a második tragédia. Jozef előző kapcsolatából származó fiát, aki a Zólyomi járásban élt, szintén holtan találták, lelőve. De azt nem tudják, hogy öngyilkosság volt-e.

„Egy családi házban a rokonok találtak rá az idős férfira és a kiskorú gyermekre, akik lövési sérüléseket szenvedtek, és már nem mutattak életjelet"- áll a rendőrség közleményében, amit nem sokkal 14.00 óra után tettek közzé.

A helyszínelést a Besztercebányai Kerületi Rendőrkapitányság nyomozócsoportja, valamint a losonci rendőrség végzi. A rendőrség az üggyel kapcsolatban a későbbiekben további tájékoztatást nyújt.

Kövesse facebook oldalunkat is!