lapajánló
Az apadó folyó krónikája és a derű kultúráját terjesztő nyelvész
Magyar7 - 16. száma
2024. január 7., 08:24

Lerombolta a közlekedési lámpát az ittas, dunaszerdahelyi járásbeli nő

Két közlekedési lámpát is kidöntött, majd az oldalára fordította az autóját a dunaszerdahelyi járásbeli, 20 éves T. Rozi.

baleset 240106
Galéria
+3 kép a galériában
Az ütközés következtében a jármű a oldalára fordult
Fotó: Rendőrségi felvétel

A baleset szombatra virradóra történt, a fővárosban, a Ľudovít Štúr tér kereszteződésében. A gépkocsivezető elvesztette uralmát a jármű felett, és egy közlekedési lámpa oszlopának hajtott, de ez nem állította meg, és egy másik oszlopnak is nekiment. Ezt követően az autó az oldalára borult.

A kiérkező rendőrök a gépkocsivezető leheletében 1,52 ezrelékes véralkoholszintet mértek – közölte Michal Szeiff, a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője. A gépkocsi utasa könnyebb sérüléseket szenvedett, melyet a helyszínre kiérkező mentők láttak el.

A közlekedési lámpákban okozott kár tetemes, 6000 euróra tehető. A nőt előállították, tudatmódosító szer befolyása alatt elkövetett veszélyeztetés gyanújával indult ellene eljárás

baleset 240106
Galéria
+3 kép a galériában

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.