2023. január 7., 17:36

Külföldi sikerekre tör a mátyusföldi Magnolia Trio

Pótszilveszteri gálával nyitották meg a báli szezont a máytusföldi operett- pop-rock és nótaénekesek.

Magnólia Trió
A Magnólia Trió Polgári Társulás tagjai: Fitos Péter, Szlezák Erika, Cséfalvay Zsolt
Fotó: Szomolai Andrea

A galántai Pázmány Péter Alapítvány székházában tartottak pótszilveszteri operett- és popgálát a mátyusföldi énekesek. A Szlezák Erika nótaénekes által vezetett Magnólia Trió Polgári Társulás tagjai előtt színes kulturális évad áll. A társulás tagjai: a mátyusföld csalogánya Szlezák Erika, az aranykoszorús nótaénekes Cséfalvay Zsolt és a népszerű pop-rock énekes, Fitos Péter a nótás és énekes barátaikat és a társulás segítőit, támogatóit, barátait köszöntötték a pótszilveszteri gálán.

Előzetes terveik alapján január 28-án egy új évadot nyitnak - új előadásokkal, új dalokkal és koreográfiákkal a Galántai járásbeli Nemeskajal kultúrházában megrendezésre kerülő ünnepélyes est alkalmával.

Repertoárjukban olyan népszerű magyar előadók slágereit dolgozzák fel, mint az Omega, a Bagossy Brothers, vagy az újabban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Reptér című zeneszám.

Fitos Péter, a társulat erős, pop-rock vonalat képviselő férfihangja elárulta, egy saját CD kiadásán dolgozik. A hanghordozó május környékén kerülhet ki Szabó Ádám „Gila” zenestúdiójából.

Szlezák Erika előtt is izgalmas zenei évad áll. Nagy reményeket fűz a 2023-as évhez, már a szilvesztert is külföldi előadással töltötte – Hévízen énekelt Keresztes Ildikó énekesnő társaságában. Nagyon szeretné meghódítani a magyar nótával és a mátyusföldi tehetséges énekesek feldolgozásaival a külföldi – elsősorban a magyarországi színpadokat is.

Nagyon örülök ennek a külföldi meghívásnak. Hosszú évek óta először kezdődött ilyen nagyszabású fellépéssel az újév. Mivel nem voltunk itthon, ezért csináltunk a baráti társaságnak egy pótszilveszteri gálát, ahol bemutattuk az újdonságokat. Nekünk is jó alkalom ez gyakorolni, hiszen a barátok nem kritikusak, és öröm látni, hogy egy kész közösséget sikerült már megnyerni a Mátyusföldön a magyar nótának és az operett világának”

– magyarázta Szlezák Erika. Hozzátette, nem hisz a babonákban, de ha igaz az a mondás, hogy olyan lesz az év, mint amilyenek az újesztendő első napjai, akkor nagyon jó énekes évadra lehet majd számítani.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.