2022. augusztus 29., 17:31

Közösségépítő és családi nap Barkán

Első alakalommal szervezik meg a Látószögtágító című közösségépítő és családi napot a Csemadok barkai és kiskovácsvágási alapszervezeteinek ötlete és tervei alapján 2022. szeptember 1-jén a Rozsnyói járásban található Barkán.

gyerekek, családi nap
illusztrációs felvétel
Fotó: Fábián Gergely

A rendezvénynek a barkai kastély ad otthont. A résztvevők előadásokat hallgathatnak a szervezetfejlesztés, ifjúságbevonás, forráslehetőségek és a szervezeti kommunikáció témájában, illetve kiállítás és divatbemutató keretében ismerkedhetnek meg a barkóság örökségével.

A nap folyamán bemutatkoznak a járás civil szervezetei, de lesz egyebek mellett gyermekudvar, zenesarok, mesedélután kicsiknek és nagyoknak – amelyben fellépnek az Ipolyi Arnold Országos Népmesemondó Verseny díjazottjai a Rozsnyói járásból –, házipatika és ízőrző termékek bemutatója, Surovec Róbert A halál anatómiája című könyvének bemutatója, valamint illúziószínház Habók János budapesti bűvésszel.

A rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött, amit a [email protected] e-mail címen lehet megtenni 2022. augusztus 30-ig.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.