2018. december 12., 16:16

Kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsolt az Adventi Sokadalom - KÉPEKKEL

Csicser községben az idén második alkalommal rendezték meg a hagyományteremtő és közösségépítő céllal indított Adventi Sokadalmat.

Adventi Sokadalom - Csicser
Médialapozó
Fotó: Szilvási Tibor

Az Adventi Sokadalom valóban sokadalmat jelentett. A gyerekeknek játszóházat és kreatív műhelyt teremtett a helyi egyházközösségek összefogása, ráadásként a csicseri Százszorszép óvoda pedagógusai igazi játékszigetet varázsoltak a kisebbeknek. Ahogy tavaly, a Mikulás az idén is tiszteletét tette, a gyermekek nem kis örömére. A felnőttek sem maradtak ki semmi jóból: szeretetvendégség, kézműves vásár, valamint a helyi büfében kapható finomságok várták az érdeklődőket.

Varga Imre polgármester üdvözlő szavai után átadásra került a Betlehemi Udvar is, amely a község egyik dísze lesz az ünnepi időszak végéig.

A kultúrház nagytermében az óvodások és az iskolások ünnepi műsora szórakoztatta a betérőket, majd a Kincsem zenekar koncertjét élvezhették a látogatók.

Fotó: Szilvási Tibor

A kissé mostoha időjárás sem szegte kedvét a vendégseregnek, nagyszámú közönség élhette át az összetartozás örömét az elmúlt hétvége során.

A szervezők ezúton is köszönik mindenki segítségét, aki lehetővé tette ennek a példaértékű kezdeményezésnek az újbóli megvalósulását.

Fotó: Szilvási Tibor

Adventi Sokadalom - Csicser
+19 kép a galériában
Megosztás
Címkék