Kelet-Szlovákia: gyalogosokat gázolt el egy autó, a helyiek összeverték a sofőrt

ma7 2018. november 17., 14:51

Csütörtökön 15.00 óra előtt Alsómislye (Nižná Myšľa) község előtt Hernádzsadány (Ždaňa) irányába közlekedési baleset történt, amelyben több ember is megsérült.

Fotó: Facebook

A balesetet megelőzően Hernádzsadány (Ždaňa) irányába közlekedett egy Daewoo Lanos személyautó, előtte egy Škoda Felícia. Ahogy az autók átmentek a hídon, a patak felett közéjük ékelődött egy eddig ismeretlen rendszámú személyautó, amely megelőzte a Škoda Felíciát is és közvetlen előtte besorakozott az útsávba.

A Škoda Felícia sofőrje fékezni kezdett, az utána haladó Daewo Lanos vezetője, hogy elkerülje a két autó karambolját, hirtelen fékezett, de a személyautó megcsúszott és áttért az ellenkező sávba, ahol öt személy gyalogosan tartott Hernádzsadányból (Ždaňa) Alsómislye (Nižná Myšľa) községbe.  

Egy személy súlyosan megsérült, hárman könnyebb sérüléssel megúszták a balesetet, egy személynek semmi baja sem lett. A személyautó sofőrje nem fogyasztott alkoholt.

A baleset után a Daewoo Lanos sofőrje a rendőrautóban végezte, később a rendőrségre kellett volna mennie kihallgatásra, de oda már nem jutott el, mert kórházba került. A helyi lakosok egy csoportja megtámadta, s úgy megverte, hogy kórházba kellett szállítani. Szemtanúk állítása szerint a bántalmazásban megsérült a veséje, eltörtek a bordái, beszakadt a feje. A rendőrség nyomoz a támadók után.

Forrás: cas.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS