2020. szeptember 25., 16:35

Kamionok fekete napja Nádszeg és Nyárasd közt - Képgaléria a dupla balesetről

Két súlyos közlekedési baleset történt Nádszeg és Nyárasd község között szeptember 25-én a kora délutáni órákban. Több kamion ütközött, az útszakasz délután négy órakor még biztosítva volt, az autósokat Dunaszerdahely felől Tallós irányába terelték.

Médialapozó

A délelőtti órákban személyautó ütközött egy kamionnal a mátyusföldi Nádszeg és a csallóközi Nyárasd község között, a nádszegi temető utáni éles és beláthatatlan kanyarban.

Kacz Éva, Nádszeg polgármestere elmondta portálunknak,

úgy gondolták, gyorsan átjárhatóvá tudják tenni az útszakaszt, de kora délután egy magyar és egy szlovák rendszámú kamion, amikor megpróbálták elkerülni a baleset helyszínét, szintén összeütközött.

Az egyik tehergépkocsi a szalagkorlátnak csapódott, a másik az árokba csúszott. A két kamion teljes mértékben blokkolta az útszakaszt, így az autósoknak elég nagy kerülőt kellett tenniük, Dunaszerdahely felől Tallós irányába, Nádszeg felől Galánta irányába kerülhettek csak.

A helyszínre kivezényelték az önkéntes tűzoltókat, a rend őrei és a mentősök is kiérkeztek. Délután négy órakor a polgármester azt nyilatkozta, úgy tudja,

két kamiont már sikerült eltávolítani, a mentőosztag épp a harmadik, az árokba csúszott kamion kiemelését végzi. Kacz Éva értesülései szerint a két kamion ütközésénél történt személyi sérülés.

+6 kép a galériában
Megosztás
Címkék