lapajánló
Az apadó folyó krónikája és a derű kultúráját terjesztő nyelvész
Magyar7 - 16. száma
2023. szeptember 10., 13:36

Jótékonysági koncert az éber kómában lévő Tiborért

A szervezők szeptember 14-én Szímőre, a Jedlik házba várnak minden jóakaratú embert, aki tenni szeretne a szímői származású, Kamocsán élő Varga Tibor gyógyulásáért.

varga-bach-helga.jpg
Galéria
+1 kép a galériában
A családtagok nagy odaadással ápolják szerettüket
Fotó: Bokor Klára

Tibor tizedik hónapja van kómában, a családja ápolja. Megindítóan szerető légkör veszi körül. Szerettei még több fajta gyógymódot, fejlesztést ki szeretnének próbálni a mielőbbi felépülése érdekében.

A koncert kezdeményezője Václavek Mónika a szímői önkormányzat tagja elmondja, nehezen állt rá a család a jótékonysági koncertre, de nekik is szükségük van a közösség megtartó erejére. A szímői önkormányzat élén Bób János polgármesterrel, azonnal felkarolta az ötletet és lelkesen segítenek a szervezésben. Helgára, Tibor operaénekes feleségére is mindig számíthatott a közösség, bárminemű ünnepségről, fellépésről, esküvőről volt szó, ő hangjával mindig megszépítette az ünnepet.

A koncertre autóbusz indul Érsekújvárból 17.00 órakor a Czuczor Gergely Alapiskola elől, amely 17.20 órakor megáll Kamocsán a kultúrház előtt.

Fellépnek: Klein Ottokár, Ivan Siller, Kosáry Judit, Kosáry Szabolcs, Józsa Janka, Litavec Barbara, az Opera trió, Rácz Marika, Becse Szabó Ilona, az Érsekújvári Szalonzenekar, Benedekffy Katalin, Nagy Csaba.

A szervezők nagy szeretettel várnak minden segítőkész embert 2023. szeptember 14-én, csütörtökön a szímői Jedlik házba, a 18.00 órakor kezdődő koncertre.

beneficni-koncert.jpg
Galéria
+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.