HIRDETÉS

IV. Mi Karácsonyunk Komáromban

hirek.sk 2017. november 14., 20:14
KOMÁROM. A Villa Camarum Polgári Társulás idén negyedik alkalommal szervezi meg A Mi Karácsonyunk címet viselő műsorfolyamot Észak-Komáromban.

A szervezők célja, hogy közösségépítő jelleggel valósítsanak meg értékteremtő rendezvényt, előtérbe helyezve a régió kincseit és értékeit.

Az idei adventi rendezvények a társulás égisze alatt december 2-án és 3-án, 9-én és 10-én, 15-én, 16-án és 17-én, valamint 22-én valósulnak meg. A zenei színpad elsődlegesen komáromi tehetségeket vonultat fel, a kézműves és őstermelői vásár is elsődlegesen a helyi termelőknek ad teret.

A szervezők meggyőződése, hogy Komárom és térsége kiváló és tehetséges előadóművészekkel bír, ezért a műsor összeállításánál arra törekednek, hogy helyi előadókat helyezzenek reflektorfénybe. A részletes programtervezet ITT érhető el.

A Komáromi Karácsonyi Vásár az idén rövidebb időtartamban, ám egy mozgalmasabb és telítettebb vásári hétvégével várja az érdeklődőket. „A visszajelzések és a tapasztalatok alapján építjük a vásárt fel évről évre egy olyan vásári forgataggá, mely a nemzetközi színtereken is megállja a helyét. Idén első alkalommal a harmadik adventi hétvégére szeretnénk felhívni a tisztelt kereskedők figyelmét. Olyan agórát álmodtunk meg, mely elsődlegesen a régió ízeinek, formáinak és illatainak ad teret. Megszólítottunk több helyi műhelyt és manufaktúrát, kifejezetten ügyelve a helyi jellegre és a minőségre” – fejtették ki a szervezők.

Komáromi Mézeskalács – a harmadik adventi hétvégén díszítik, a tésztákat a CBCG Pékségben és az F and K Pékségben is leadhatja az, aki hozzá szeretne járulni.

Adventi koszorú – önálló programpont a díszítés (arany alapot biztosítanak)

Partnerszervezetek: Komárom városa, Komáromi Animátorok, Matica slovenská, Helios Fotóklub, Nec Arte Nec Marte Polgári Társulás, Helios Spes Polgári Társulás, Komáromi Nyugdíjasklub, Komáromi Szabadidőközpont, Komáromi Református Egyház, Czafrangó Sylvia Művészeti Alapiskola, Selye János Gimnázium, Forlife Kórház és még sokan mások.

Forrás: Hírek.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS