2021. május 26., 08:56

Ismét elhalasztják a Palóc Világtalálkozót

A Csemadok Nagykürtösi Területi Választmánya, a Tar Lőrinc Baráti Kör és Ipolyszécsényke Község Önkormányzata 2021. május 25-én este, közösségi oldalán tájékoztatta a nagyközönséget, hogy az idén sem rendezik meg a VII. Palóc Világtalálkozót.

Palóc Világtalálkozó
Fotó: Palóc Világtalálkozó

A nagykürtösi járási Ipolyszécsénykére tervezett rendezvénynek már 2020-ban meg kellett volna valósulnia, a járványhelyzet okán azonban a 2021. július 30-a és augusztus 1-je közti napokat jelölték ki. Jelen állás szerint ezt is kénytelenek elhalasztani, így a palócság kultúrájának bemutatása céljából életre hívott összművészeti fesztivál 2022. augusztusában valósulhat meg.

Arra a következtetésre jutottunk, hogy a sok bizonytalan tényező és a felkészülési lehetőségek korlátozottsága miatt a rendezvényt megfelelő színvonalon nem tudnánk biztosítani, így ezt áttesszük a 2022. augusztus 5–7. időpontra, változatlanul ipolyszécsénykei helyszínnel. Abban reménykedünk, hogy a világjárvány jövőre már nem fogja befolyásolni a rendezvény megvalósítását”

– fogalmazták meg a szervezők.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.