2022. december 2., 13:11

Tisztára, mint egy Dr. Csont-epizód: Ismeretlen nő maradványaira bukkantak az Érsekújvári járásban. Ön is segíthet azonosítani!

Elképesztő eset rázta meg nyáron az Érsekújvári járásban található falu, Tótmegyer (Palárikovo) mindennapjait.

Rendőrség
Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

Augusztusban, a település Csetres (Četreš) nevű részén, a helyi vadásztársaság kezelésében található területen bukkantak a feltételezhetően 30-50 közötti nő maradványaira. Egy kisebb tűz után, a falu melletti nádasban talált csont- és koponyadarabokról csak annyit lehet biztosan megállapítani, hogy egy középmagas, 155-170 centiméter közötti középkorú nő maradványai lehetnek.

A törvényszéki orvosok szerint a nő vélhetően valamikor 2014 áprilisa és 2015 augusztusa között halhatott meg. Azt egyelőre nem tudni, milyen körülmények között. 

A helyszínen talált textilfoszlányokból azt is sikerült megállapítani, élete utolsó perceiben milyen ruhát viselhetett az ismeretlen áldozat. A rendőrség szerint bézs színű kabát, vastag kötött pulóver és egy rövid ujjú trikó volt rajta. 

A törvényszéki vizsgálatok első körének zárulásával a hatóságok most arra kérik a lakosságot, amennyiben bármiféle információjuk, elképzelésük van arról, ki lehet az ismeretlen áldozat, értesítsék a rendőrséget az ismert elérhetőségek valamelyikén.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.