2022. február 26., 08:28

Hol, mit a Csallóközben?

Hol, mit láthatunk, csinálhatunk, ehetünk, foglalhatunk a Csallóközben? Hiánypótló tájékoztató honlapot indít a Csallóközi Területi Idegenforgalmi Szövetség, a kdeco.sk honlappal. A márciusi indulásról és a honlap szolgáltatásairól tartott sajtótájékoztatót a Csallóközi Területi Idegenforgalmi Szövetség a dunaszerdahelyi Thermalpark konferenciatermében.

Sajtótájékoztató-Csallóközi Területi Idegenforgalmi Szövetsége
Fotó: Csallóközi Területi Idegenforgalmi Szövetsége

A látogatók egy platformon tájékozódhatnak az aktuális programokról, látnivalókról, az éttermek és a szálláshelyek kínálatáról.

A kétnyelvű, magyarul és szlovákul is elérhető honlapon egy helyen találkozik a szolgáltatók kínálata a látogatók igényeivel.

Hol, mit lehet csinálni a Csallóközben? Milyen programokat kínálnak a régióban? Hova érdemes kirándulni? Hol van a Csallóközben oroszlán? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ kap az, aki megnyitja a kétnyelvű honlapot.

Az a célunk, hogy az ide látogató vendégek és a helyiek felfedezzék a régió adottságait,

megismerkedjenek azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a csallóközi idegenforgalom kínál, és egy platformon találjanak aktuális információkat a szabadidős lehetőségekről. Elképzeléseink szerint az itt összegyűjtött információ a környező régiókban, egyebek mellett a határon túl, Győrben is látható lesz, aminek köszönhetően további potenciális látogatókat szólíthatunk meg” – nyilatkozta a fejlesztésről Somogyi Gábor, az idegenforgalmi szövetség elnöke.

Sajtótájékoztató-Csallóközi Területi Idegenforgalmi Szövetség
Somogyi Gábor, a Csallóközi Területi Idegenforgalmi Szövetség elnöke
Fotó:  Csallóközi Területi Idegenforgalmi Szövetsége

Még nagyon sok munka áll előttük, hiszen koránt sincs lefedve az egész Csallóköz, de azon dolgoznak, hogy ezt orvosolni tudják. Természetesen számítanak a turisták, a vendégek, a honlapra látogató érdeklődőkre is, hiszen a kommentek és a tanácsok, a különféle kulturális, sport programokról szóló információk mind-mind segítik a szervezet munkáját. 

Szeretnénk hozzáférést biztosítani azoknak, akik valamilyen programot szerveznek, hogy saját maguk töltsék fel az oldalra a különféle rendezvényről, eseményről szóló plakátot vagy felhívást.

Ez a honlap a nagyon egyszerű és gyors kommunikációt is biztosítani szeretné az adó és a befogadó felek között. Így próbáljuk eljuttatni az információt a lehetséges vendégek széles körének" – avatott be Somogyi Gábor. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.