Havas hangulatképek Dunaszerdahelyről - VIDEÓVAL

ma7 2019. január 09., 11:45

Egyre ritkábban élvezhetjük a havazás szépségét, ez is mutatja, hogy felborult a természet egyensúlya. Sokan csak a kellemetlenséget látják a havazásban, nem tudják élvezni a pillanat szépségét. Mi ezeket a pillanatokat szeretnénk megmutatni képek és rövid videó segítségével.

Fotó: Czibula Ikke

Dunaszerdahelyen szép nagy pelyhekben hullott a hó. A havazás a járdákat és utakat karbantartó vállalatokra nagy feladatot ró, hiszen a lakosság azt várná, hogy akár havazás közben is folyamatosan tisztítsák meg az utakat és járdákat, nehogy csökkenjen a közlekedés komfortja. Ez irreális elvárás,  hiszen lehetetlen mindenütt folyamatosan jelen lenni.

Ilyenkor jobban tesszük, ha élvezni tudjuk az egyébként is egyre ritkább pillanatot, hogy egyáltalán havazik a tél folyamán. Ilyenkor saját magunk is megörökíthetjük a szép pillanatokat, hiszen ma már minden mobiltelefon jó fényképet készít. Építsünk hóembert gyermekeinkkel vagy unokáinkkal, vegyük elő a szánkót és élvezzük a havazást.

Képgalériánk:
Fotó: Czibula Ikke

Dunaszerdahely is gyönyörű akkor is, ha havazik, ezt bizonyítják a képgalériában megtekinthető fotók, és a rövid kis videóval, amit kollégáink forgattak felidézzük a havazás szépségét.

0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS