2021. december 22., 13:21
Frissítve: 18:58

Gyanús, gyerekeket magukhoz csalogató alakokra figyelmeztet Nádszeg község önkormányzata

Nádszeg község közösségi oldalán néhány órával ezelőtt közzétett bejegyzés szerint "gyerekcsalogató alakok" jelentek meg a településen.

gyermek fut horror
Fotó: unsplash.com
Képünk illusztráció.

A bejegyzésből kiderül, a rendőrség már nyomoz az ügyben, de a falu vezetése felhívta a lakosok figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek oda a gyerekek biztonságára.

Kacz Éva, Nádszeg polgármestere feldúltan mondta el portálunknak, ma reggel járt nála a hivatalban egy kislány anyukája, aki a rendőrség után a faluházán is jelenteni kívánta az esetet. A kislány hétfő délután a nádszegi jégpályáról tartott hazafelé, mikor a helyi Tesco üzletközpont előtt egy autó utasai zaklatni és csalogatni kezdték. A bűnözők követték is a gyermeket. Szerencsére a kislány találkozott az utcán a helyi alapiskola egyik tanárnőjével, aki hazakísérte a rémült gyermeket.

A polgármester elárulta, hallottak ilyen esetről a Csallóközben is. Úgy tudni, Ekecsen jelentettek hasonlót napokban. A szülők megtették a feljelentést a nádszegi rendőrkapitányságon. 

Megosztás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.