2022. április 3., 19:55

Grace Liga, tele meglepetéssel - KÉPEKKEL

Évértékelő egészségmegőrző programot szervezett a nagypakai Grace Egyesület, amelynek vezetője Sárközi Tibor. 

Grace Liga-Nagypaka
Fotó: Sárközi Tibor

Az egyesület évértékelőjét megtisztelte jelenlétével a Szlovákiai Egészségkárosultak főfelügyelője, Zuzana Stavrovská, a falu polgármestere Seňan Ivan, Tatáról az Áhi Jóga elnöke, Bacsárdi József, az RC FEFOSZ dunaszerdahelyi elnöke, Bott Lívia, a Futureg elnöke, Parcer Iván és Seňan Erika, a Nagypakáért Polgári Társulás elnöke is. Ők azok, akik nemcsak itthon, de a külföldi rendezvényeken is támogatják a Grace Egyesület tevékenységét és munkáját.

Az egyesület számos programon vett részt az elmúlt évben, új projektekbe kapcsolódtak be, mint a "Lépj át a szomszédba!” című határon átnyúló szlovák-magyar együttműködés.

Grace Liga-Nagypaka
Fotó:  Sárközi Tibor
Sárközi Tibor, Zuzana Stavrovská

Petrovič Vivien, a Grace Junior elnöke tájékoztatta a résztvevőket az elmúlt év eseményeiről és az idei tervekről, majd az egyesület tagjai versek felolvasásával megemlékeztek az április 11-i költészet napjáról.

A tagok felavatták legújabb Grace családtagunkat: a Zeus nevű kabalafigura a jövőben népszerűsíti majd a Grace Egyesületet a következő programjakon és társrendezvényeiken. A keresztszülők pedig a Grace Junior tagjai lettek.
Grace Liga-Nagypaka
Fotó:  Sárközi Tibor

"Az egészségmegőrző programon Bacsárdi József vezetésével Áhi Jóga gyakorlatokat végeztünk, amelyek előtt és után tíz önkéntes jelentkezőnél egy országos egészségfelmérő -és megőrző tesztet hajtottunk végre. Ujjra csíptethető pulzoximéterrel véroxigénszintet és pulzust mertünk, és az eredmények tudatában felmértük a résztvevők fizikai terhelését.

A tagok számára nagyon fontos a közösségépítés, hiszen így tudnak egymással kikapcsolódni és segíteni egymást"

– nyilatkozta portálunknak Sárközi Tibor, az egyesület vezetője.

Grace Liga-Nagypaka
Fotó:  Sárközi Tibor

A hétvégi program része volt a tagok számára megszervezett sütemény sütő verseny is, amelynél szakavatott zsűri bírálta el a legjobb falatokat. A különféle sportversenyek sem maradhattak el – asztalitenisz, csocsó, boccia és darts –, a versenyek három kategóriában zajlottak, a helyezettek pedig díjakban részesültek. 

Grace Liga-Nagypaka
Fotó:  Sárközi Tibor

A rendezény nagyon jó hangulatban zárult, a végén még karaokepartyra is volt igény. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.