Gardrób- és könyvvásár Nagymegyeren

2021. május 6., 17:53
Reczai Lilla

A SNITT nonprofit szervezet Gardrób- és könyvvásárt szervez a nagymegyeri katolikus templom udvarán május 30-án (vasárnap) délután 15:00-tól.

Snitt-gardrob-es-konyvvasar
Fotó: SNITT nonprofit szervezet

Az online eseményekből lassan-lassan visszatérhetünk a személyes találkozókhoz, rendezvényekhez, amelyeket a járvány miatt eddig nélkülöznünk kellett. A nagymegyeri SNITT nonprofit szervezet tagja, Katona Réka portálunknak elmondta, hogy 2016-ban rendeztek először hasonló tematikájú eseményt. Akkor bolhapiac és helyi termékek vásáraként hirdették meg a rendezvényt – filmvetítéssel egybekötve –, idén ruhákat és könyveket árusíthatnak a jelentkezők.

Snitt-bolhapiac-2016
Fotó: SNITT nonprofit szervezet
A 2016-os bolhapiac és kézművesvásár filmvetítéssel egybekötve

"A karantén arról is szólt, hogy az emberek rendet raktak maguk körül, kiselejtezték a gardróbjaikat – például a saját dolgaim között is találtam már feleslegessé vált ruhadarabokat –, így ez a rendezvény jó alkalmat kínál a kiselejtezett göncök és könyvek továbbadására. Eladóként előre regisztrálhat bárki, ezáltal biztosítunk számára egy külön asztalt. Aki pedig a délután alatt nem adja el felkínált portékáját és már nem is tudja (vagy akarja) hazavinni, annak lehetősége van leadni nekünk, s mi majd továbbadjuk a rászoruló családoknak” – nyilatkozta Katona Réka.

Snitt-bolhapiac-2016
Fotó: SNITT nonprofit szervezet
A 2016-os esemény bolhapiaca

Az esemény meghirdetése után szinte azonnal megkeresték az érdeklődők Rékát, így eddig már tíz árusnak van biztos helye a május 30-i rendezvényen. Az esemény társszervezője a helyi 23. számú Arany János cserkészcsapat is, akik biztosítják a zárda helyszínét a SNITT számára. A szervezők természetesen minden óvintézkedést betartanak majd, erre figyelmeztetik a résztvevőket is.

Az esemény Facebook-os linkjét ITT találják meg az érdeklődők.

Kövesse facebook oldalunkat is!