2022. február 18., 17:37

Fotófalat alakítottak ki Vásárúton

A vásárúti híd alatt fotófalat alakítottak ki a híd tartófalán, amely vizuális és művészeti szempontból is nagyon figyelemfelkeltő. 

Fotófal-Vásárút
Fotó: Vásárút hivatalos oldala

Török Gergely polgármester számolt be portálunknak arról, hogyan is jött a fotófal ötlete. ,,Valójában én is csak megláttam valahol és nagyon megtetszett, ezért szerettem volna, ha a vásárúti lakosok számára is kialakítunk egyet a környéken. Már csak egy megfelelő felületet kellett találnunk, így esett a választásunk a híd alatti falra" – mondta el a polgármester.

Vásárút-Fotófal
Fotó:  Török Gergely

A csodaszép angyalszárnyakat Ozsvald Anikó dunaszerdahelyi művész készítette el. Graffititechnikával dolgozott, még a hideg idővel is dacolt, de elkészült az alkotás.

Vásárút-Fotófal
Fotó:  Török Gergely

 

A lakosok figyelmét már felkeltette a fotófal, a legszemfülesebbek ki is próbálták. A lényeg azon van, hogy szárnyaljon a kreativitás, s olyan fotók készüljenek, amelyek megmozgatják a helyi és a környékbeli lakosok fantáziáját. A helyi óvodából is már jelezték a pedagógusok a polgármesternek, hogy szeretnének majd kilátogatni az angyalszárnyakhoz, de megvárják a jó időt. A fotófalat egyébként kamerák őrzik, így próbálják a vandalizmust visszatartani a fotófalnál. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.