2018. augusztus 16., 09:27

Főszerepben a tehetségek Jabloncán

Ismét tehetségek találkozójának adott otthont Jablonca, ahol a községi hivatal melletti parkban rendezték meg a KI MIT TUD? elnevezésű rendezvényt.

Ki mit tud? - Jabloncán
Galéria
+18 kép a galériában
Fotó: Cseh Róbert

A KI MIT TUD? résztvevőit a helybéli Búzakalász hagyományőrző csoport köszöntötte, tagjai elhelyezték a falu színeivel díszített koszorújukat a kopjafán. A rendezvényen nem volt korhatár, gyerekek és felnőttek egyaránt bemutathatták, miben tehetségesek.

Fotó:  Cseh Róbert

A jelentkezők több műfajban csillogtatták meg tudásukat. A közönség verseket, dalokat, kellemes melódiákat hallhatott, a kézművesek pedig bemutatták portékáikat, amelyek között voltak biotermékek, házi készítésű kenyér, festett torta, de a felhozatal nem csak élelmiszerekre korlátozódott, hisz egyebek mellett különféle stílusú festmények, ikebanák, mini- és tündérkertek, varrott textilfigurák, hímzett kézimunkák, fából készült bútordarabok, hangszerek is akadtak.  

A zsűri pozitívan értékelte a rendezvényt, amelynek tarka színfoltja volt az a kiállítás, amely az alkotásokból, gyűjteményekből állt össze.

Fotó:  Cseh Róbert

A látogatókat finom káposztaleves várta, valamint mindenki megkóstolhatta a KI MIT TUD? tortáját. Az eseményt tombola, utcabál, közös szórakozás zárta.

„Köszönet mindenkinek, aki bármivel is támogatta rendezvényünket” – mondta Cseh Angéla, a Csemadok jabloncai alapszervezetének elnöke.

Ki mit tud? - Jabloncán
Galéria
+18 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.