Flúgos autós hajsza Losoncon - egy férfi a rendőrök elől menekült

2021. január 15., 14:32
ma7 | TASR

Több autót és egy családi ház kerítését rongálta meg egy 33 éves férfi, aki január 13-án autón próbált elmenekülni a rendőrök elől.

Az esetet a Besztercebányai Kerületi rendőrség tette közzé a közösségi oldalán.

CHCEL UJSŤ POLICAJTOM, POŠKODIL NIEKOĽKO ÁUT A PLOT PRI RODINNOM DOME Vyšetrovateľ v Lučenci obvinil zo zločinu útoku...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Friday, January 15, 2021

Az információk alapján, a 33 éves rimaszombati férfi ellen már a múltban is indítottak eljárást más tulajdon megrongálása miatt.

A rendőrség közleménye szerint az Alfa Romeo gépjármű vezetője átlépte a megengedett sebességkorlátot, Lónyabánya (Lovinobaňa) községéből Losoncra tartott. A rendőrség a városban bekerítette a férfit, mert az egy zsákutcába hajtott.

A férfi megpróbált elmenekülni, hátratolatott és nekiment két autónak, amelyek közül az egyik egy rendőrségi szolgálati autó volt. A tolatás következtében egy családi ház kerítését is megrongálta, majd folytatódott a hajsza, amelynek következtében ismét megrongált egy szolgálati autót.

A következő utcába térve kiszállt az autójából és elmenekült. A rendőrök egy családi ház lépcsőházában találtak rá a férfira, akit egy rendőri fogdában helyeztek el, majd eljárást indítottak ellene.

A rendőrség információi szerint a férfit már a korábban kétszer is elítélték.