2022. május 17., 12:05

Felborult egy traktor Guszonán, meghalt a vezetője

Felborult egy traktor hétfőn este a Rimaszombati járásban található Guszona község közelében. A baleset következtében az idős traktoros a helyszínen életét vesztette.

Traktorista balesete
Fotó: OR PZ Rimavská Sobota

Petra Kováčiková, a besztercebányai kerületi rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint a 82 éves guszonai férfi Csente-völgy felől tartott a település irányába, amikor az egyik családi háznál egy enyhén ereszkedő lejtőn lesodródott az útról előbb balra, majd jobbra.

A traktor a pótkocsijával együtt oldalára fordult, miközben a jármű sofőrje kiesett a vezetőfülkéből, amely maga alá gyűrte a szerencsétlenül járt férfit. 

A nyugdíjas férfi a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe. Azt, hogy fogyasztott-e alkoholt a balesetet megelőzően a rendőrség még vizsgálja. A helyszíni mentésben a Tűzoltó- és Mentőszolgálat (HaZZ) négy tagja vett részt.

Nem ez volt az első traktoros tragédiája ebben a hónapban a Rimaszombati járásban. Alig egy héttel korábban fűnyírás közben vesztette életét egy férfi Kruzsnó községben. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.