Fának csapódott egy autó Zselíznél, két fiatalember életét vesztette

ma7 | TASR 2019. február 09., 15:56

Két baleset során hárman haltak meg ma Nyitra megye közútjain - adta hírül a TASR hírügynökség.

Fotó: tvnoviny.sk

Szombaton kora reggel, negyed hat környékén Tornóc és Cabajcsápor közt gázolt halálra egy gyalogost egy arra haladó furgon. A fényvisszaverő elemek nélküli sötét ruhában közlekedő gyalogost későn vette észre az autó sofőrje, és már nem volt lehetősége elkerülni az ütközést. A 40 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - tudatta a Nyitrai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője, Božena Bruchterová. A helyszíni ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr nem fogyasztott alkoholt, a gyalogos esetében az alkoholos befolyásoltság kérdésére a boncolás után tudnak választ adni. A baleset okait egyelőre vizsgálják.

A másik sajnálatos eset délelőtt kilenc óra előtt történt Zselíz és Lekér közt. A két település közt közlekedő Renault Megane típusú gépkocsi, eddig ismeretlen okból, de valószínűleg egy másik gépjármű előzése közben megcsúszott, majd az út menti fának rohant.

Képgalériánk:
Fotó: tvnoviny.sk

Az autóban ülő 33 és 34 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

„A rendőrség egyelőre nem tudta megállapítani, hogy a két áldozat közül ki volt az autó vezetője. A baleset körülményeit közlekedési szakember bevonásával igyekszenek tisztázni” - mondta el Bruchterová.

0 HOZZÁSZÓLÁS