Értesítés a Mózeskosár Református Bölcsőde indításáról

Kaszmán Zoltán 2019. június 13., 18:04

Az újonnan induló zselízi Mózeskosár Református Bölcsődébe 2019. június 15. és július 15. között várják a jelentkezőket a beiratkozásra.

az óvoda és a bölcsőde leendő épülete Fotó: Molnár Tibor

„Személyes találkozásra hétfőn délelőttönként van mód, 9–12 óra között. Szeretettel várjuk mindazokat a gyermekeket, akik első életévüket betöltötték, de három évnél nem idősebbek. A jelentkezéseket az alábbi címre kérjük elküldeni: Ref. Farskẏ Úrad, Želiezovce - Zselíz, nám. SNP 7. 937 01” – olvasható abban a közleményben, amelyet Révész Tibor református lelkipásztor és özv. Cserba Dezsőné gondnok adott ki  a presbiteri gyűlést követően.

özv. Cserba Dezsőné és Révész Tibor Fotó: Kaszmán Zoltán

A gimnázium korábbi épületében szeptembertől a bölcsőde mellett helyet kap a Cimbora Óvoda is. 

Az Úristennek hála, áldást kérhetünk a Mózeskosár Bölcsődére és a Cimbora Óvodára; ez pedig, azt gondolom, egy további esélyt, egy lehetőséget ad gyülekezetünknek a megmaradáshoz és a fejlődéshez. Hálatelt szívvel köszönjük meg mindazoknak a segítségét, akik támogatták közösségünket

- fogalmazta meg gondolatait Révész Tibor, aki 2002 óta teljesít szolgálatot Zselízen.

A Zselízi Református Egyházközség egyúttal pályázatot hirdetett a Mózeskosár Református Bölcsőde vezető nevelői állásának betöltésére, a 2019. szeptember 9-től kezdődő időszakra. A megfelelő szakirányú pedagógiai végzettséggel és minimum 5 év pedagógiai gyakorlattal rendelkező érdeklődők június 22-ig jelentkezhetnek.

Képgalériánk:
az elmúlt hetekben sok minden változott a gimnázium korábbi épületében Fotó: Révész Csilla

az elmúlt hetekben sok minden változott a gimnázium korábbi épületében Fotó: Révész Csilla

0 HOZZÁSZÓLÁS