2021. május 2., 13:40

Éljen május elseje! - rendhagyó koncertek Nagymegyeren

A hétvégén élő koncerttel ünnepelte május elsejét Nagymegyer városa. A hagyományos majális ünneplését a vírushelyzetre való tekintettel még a város vezetősége nem tudta megtartani a Promenádon, de három helyszínen biztosította az élő koncertet a nagymegyeri lakosok számára.

Nagymegyer-majális
Fotó: Reczai Lilla

Koncert a teraszok alatt címmel szervezte meg Nagymegyer városa az idei május elseji ünnepséget. A zenés programot mozgószínpadon vitték el a szervezők a közönséghez. Az első helyszín a komáromi úti lakótelep volt, majd következett a Corvin Mátyás lakótelep és az izsapi kulturális központnál végződött az esemény.

Nagymegyer-majális
Fotó:  Reczai Lilla
A közönség az erkélyekről is figyelt

A rögtönzött színpad egyik fellépője Daniela Lovlin hegedűvirtuóz volt, aki gyönyörű hegedűjátékával kápráztatta el a közönséget. Puss Tamás és Zöld Bálint, a Phoenix RT két tagja volt még a rendezvény vendégelőadója, akik saját dalokkal és feldolgozásokkal lepték meg a résztvevőket.

Nagymegyer-majális
Fotó:  Reczai Lilla
Phoenix RT

Holényi Gergő polgármester mindhárom helyszínen köszöntötte a polgárokat – azokat is, akik az erkélyekről nézték végig a produkciókat. "Szerettünk volna kedveskedni a nagymegyeri lakosoknak, ezért mi vittük el nekik a szórakozást. Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemel egy kis kikapcsolódást” – hangzott el a polgármester nyitóbeszédében.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.