2022. január 15., 10:40

Életet mentettek a párkányi rendőrök Kéménden

Az éjszakai szolgálat során a párkányi rendőrkapitányság szolgálatosait ellenőrizni küldték Kéménd községbe, ahonnan egy 30 éves nőtől érkezett hívás, hogy élettársa rugdossa és veri.

Daniel Putz
Fotó: Bokor Klára
Balra Daniel Putz a párkányi rendőrség tisztje (archív)

A járőrök azonnal a bejelentő címére vonultak. A helyszínre érkezésve megállapították, hogy a fiatal nőt először két nő bántalmazta fizikailag, akikkel összeveszett, majd egy 23 éves férfi. A rendőrök mindenkit részletesen kikérdeztek a történtekről, de az őket hívó nő hirtelen összeesett. A rendőrök a földön fekvő nőhöz siettek, aki nem mozdult és nem is reagált a környezetére. Daniel Putz járőrparancsnok ellenőrizte a bejelentő életjeleit, megállapította, hogy a nőnek nincs pulzusa és nem lélegzik. Azonnal elkezdte újraéleszteni és szívmasszázst alkalmazott. Kollégája, Szép Eduard tárcsázta a gyorsmentőket és kollégájával együtt folytatta az életmentést.

Nem sokkal azután, hogy a rendőrök megkezdték a fiatal nő újraélesztését, a fiatal nő feleszmélt, a rendőrök stabil testhelyzetbe helyezték és a mentő kiérkezéséig felügyelték. Az egészségügyi dolgozók a nőt a helyszínen ellátták, ám a kórházba szállítást megtagadta.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.