2021. december 4., 12:25

Életet mentett két dunaszerdahelyi rendőr

A Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányság közösségi oldalán számolt be róla, hogy egy dunaszerdahelyi férfi két szintén helyi rendőrtisztnek köszönheti az életét. 

rendőrök
Fotó: PZ FB

Menyhárt Attila törzsőrmester és Rosztovics Norbert  őrmester egy 45 éves, asztmában szenvedő férfi életét mentette meg. 

A rendőröket egy tűzesethez riasztották, mire kiérkeztek szerencsére mindenki elhagyta az épületet. Az utcán várakozó lakók közül az egyik láthatóan rosszul volt, nehezen lélegzett, kapkodta a levegőt. 

Annyit azért el tudott mondani a rendőröknek, hogy sok füstöt lélegezhetett be, ami asztmája miatt különösen veszélyes. Azonnal kihívták hozzá a mentőket, de állapota olyan gyorsan romlott, hogy a két rendőr nem mert kockáztatni, maguk vitték be a férfit a dunaszerdahelyi kórházba. A férfi többször eszméletét vesztette az autóban, de a gyors segítségnek köszönhetően végül sikerült megmenteni az életét, a rendőrség tájékoztatása szerint fel fog épülni.

Szerkesztőségünk ezúton is gratulál a két rendőrtisztnek!

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.