2022. október 7., 15:53

Egy kis időre pervitinhiány lesz, két dílert lekapcsoltak – VIDEÓVAL

Razziát tartottak Vereknye "fekete lyukában", a fővárosi drogkereskedelem egyik központjának tartott Pentagonban a pozsonyi rendőrök. 

pervitin
Illusztrációs felvétel
Fotó: Rendőrségi felvétel

A Stavbárskán levő lakásokban főként az alacsonyabb kategóriájú drogkészítők és terjesztők tanyáznak. Helyben főzik a pervitint, és árulják is, részben a lakóközösségnek, részben a kábítószer-fogyasztóknak, akik helybe jönnek az "anyagért".

A razzia során a 33 éves Máriát és a 29 éves Vojtechet őrizetbe vették, harmadik társukat elengedték. Barna, kristályos anyagot is lefoglaltak, amit a későbbiekben szakértői vizsgálatnak vetnek alá.

Az ilyen, kis kaliberű terjesztők lekapcsolása csak rövid időre okoz fennakadást a fővárosi kábítószer-piacon, a rendszer nagyon gyorsan betölti az üres helyeket.

A Stavbárska utcában levő áldatlan állapotok felszámolására többszöri kísérlet is történt, egy időben még mobil rendőrőrsöt is telepítettek oda, ennek ellenére nem sikerült előrelépést elérni.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.