2022. január 23., 10:06

Édesanya és lánya veszítette életét egy autóbalesetben a Dunaszerdahelyi járásban

Tragikus baleset történt szombaton reggel a Dunaszerdahelyi járásban, Lég és Csallóközcsütörtök között. A balesetben egy anya és lánya vesztették életüket.

baleset
Médialapozó
Fotó: PZ FB

A rendőrség tájékoztatása szerint a frontális ütközésre azt követően került sor, hogy egy 27 éves nő által vezetett Renault megcsúszott az úton és belecsapódott a szemben, szabályosan közlekedő Fabiába. A Škoda 37 éves sofőrje nem tudta elkerülni az ütközést, súlyos sérüléseket szenvedett, a roncsból a tűzoltóknak kellett őt kiszabadítaniuk - tájékoztatott Zlatica Antalová, a kerületi rendőrkapitányság szóvivője.

A Renault egyik utasa, a sofőr 45 éves édesanyja sajnos nem volt lekötve, az ütközés során kirepült az autóból és alászorult a járműnek. 

A nő a helyszínen életét vesztette. Az autóban anyán és lányán kívül egy kiskorú is utazott, az elhunyt 45 éves asszony kisfia. A kórházba szállítás után sajnos a Renault 27 éves sofőrje is elhunyt, a másik autó sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a kisfiút szintén súlyos sérülésekkel a pozsonyi gyermekklinikán ápolják. Állapotáról nincsenek bővebb információink.

A rendőrség most tanúkat keres, hogy tisztázhassák a baleset körülményeit. Ha bővebb információi vannak a balesetről, bármelyik rendőrkapitányságon vagy a szokásos telefonszámok egyikén jelentkezhet.

272299472_995775904353725_6458911929701126656_n
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!