2021. december 8., 13:01

Dunaszerdahelyen hétvégén is oltanak

Nagyszombat megyében hétvégén (december 11-12.) is oltani fognak a COVID-19 betegség ellen. A regisztrált és nem regisztrált érdeklődők a Moderna és a Pfizer/BioNTech vakcinák első, második és harmadik adagját is felvehetik a dunaszerdahelyi, szakolcai és nagyszombati nagy kapacitású oltóközpontokban. A regisztrált oltakozókat előnyben fogják részesíteni. Erről a megye sajtóosztálya tájékoztatott szerdán.

koronavírus oltás, Dunaszerdahely
Fotó: Rózsár Vince
Illusztrációs felvétel

Dunaszerdahelyen a 12 évnél idősebb érdeklődők szombaton 8:00 és 17:00 között vehetik fel a Pfizer/BioNTech védőoltását a Szent István téren található Vidékfejlesztési Szakközépiskolában berendezett oltóközpontban. 17:00 és 18:00 között a Moderna vakcinájával fogják oltani a 18 évnél idősebb személyeket.

A nagyszombati nagy kapacitású oltóközpontban, a Sibírska utcai elektrotechnikai szakközépiskola épületében szombaton és vasárnap is fognak oltani. A 12 évnél idősebb érdeklődők szombaton 8:00 és 18:00 között, valamint vasárnap 13:00 és 18:00 között vehetik majd fel a Pfizer/BioNTech védőoltását. Vasárnap 8:00-tól 13:00-ig a Moderna vakcinájával fognak oltani.

Regisztrálni a https://vakcinacia.nczisk.sk linkre kattintva lehet. A kiskorú érdeklődőket csak a törvényes képviselőjük kíséretében oltják be, ez érvényes a második és a harmadik dózisra is. Hét közben az egészségügyi intézményekben oltanak. Bővebb tájékoztatás a korona.gov.sk oldalon található.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.