Dunaszerdahely: A stadion már majdnem kész, a vásár a szokott helyen lesz

ma7 | TASR 2018. július 13., 18:55

A MOL Aréna futballstadion építési munkálatai már az utolsó fázisban vannak. Az építkezés mellett, a szokott helyen rendezik meg szeptember 20. és 23. között a 38. Csallóközi Vásárt. A rendezvényre a városközpontban lévő parkban, a Sport utca mellett kerül sor. A főszervező idén is a dunaszerdahelyi városi önkormányzat.

Pápay Zoltán, a vásár igazgatója és a városháza pénzügyi osztályának vezetője elmondta: áthidaló megoldással igyekeznek zökkenőmentessé tenni a rendezvény lebonyolítását. Abban a parkolóban, ahol a vásárt rendezik, nyáron még építőanyagokat fognak tárolni, de a rendezvény kezdetéig kiürítik a helyszínt.

Az Aréna melletti, térkővel lerakott terület szintén a vásár részét képezi majd. A futballstadion melletti parkolót jövőre fejezik be.

A vásár legnépszerűbb kísérőrendezvényei az ingyenes esti koncertek. Idén fellép többek között a Hooligans, a Wellhello, Veronika Strapková, valamint a Magna Cum Laude,

rajtuk kívül helyi fellépők, néptánccsoportok, amatőr együttesek és a városi alapiskolák diákjainak előadásai színesítik a programot.

A Pesti Iparkamara ismét jelen lesz a vásáron, a kistermelők saját standjaikon árulják majd a portékáikat. A gyerekeket állatsimogatóval várják.

A vásáron megtalálhatók lesznek a disznótoros termékeket és halkülönlegességeket kínáló kioszkok, valamint a minőségi borok utcája is, ahol a látogatók megkóstolhatják a helyi, valamint a leghíresebb magyarországi pincészetek borait.

0 HOZZÁSZÓLÁS