Drograzziát tartott a NAKA Szencen és Bazinban, nyolc embert őrizetbe vettek

2021. április 22., 13:42
ma7 | TASR

Több mint 20 házkutatást tartott, és nyolc személyt vett őrizetbe a szerdai (április 21.) kábítószer-ellenes akció során a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA). 

Dušan K. NAKA
Fotó: TASR
Archív felvétel

A nyomozó öt személyt gyanúsított meg az ügyben. Nagyobb mennyiségű kábítószert foglaltak le a rendőrök. Az akció célja a Szenci és a Bazini járásban működö, kábítószer-terjesztéssel foglalkozó bűnözői csoport felszámolása volt – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Michal Slivka, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Több mint 20 helyen tartottunk házkutatást. Nyolc, 21 és 44 év közötti személyt - egy nőt és hét férfit - vettünk őrizetbe. Nagyobb mennyiségű kábítószert és pszichoaktív anyagot foglaltunk le, az anyagot rendőrségi szakértők vizsgálják, hogy megállapítsák, hány adagot lehet volna előállítani belőle"

– közölte a rendőrség.

A szóvivő hozzátette, csütörtökön a NAKA nyomozója öt személyt gyanúsított meg különösen súlyos bűncselekmény elkövetésével. „Valószínűleg javasolni fogja őrizetbe vételüket. A többieket szabadlábra helyezték" - közölte Slivka.

Kövesse facebook oldalunkat is!