2022. július 27., 10:58

Drogdílereket vettek őrizetbe a Dunaszerdahelyi járásban

Két kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe a rendőrök a Dunaszerdahelyi járásban. A vevőik vallottak ellenük - tájékoztatott a közösségi hálón a Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság.

rendőrség
Illusztrációs felvétel
Fotó: TASR

Két rendőrségi razziát tartottak. „Dunaszerdahelyen, egy bérlakásban, és Padányban tartottak házkutatást. Egy 48 és egy 35 éves férfit vettek őrizetbe, és kristályos anyagot - az előzetes eredmények szerint metamfetamint - foglaltak le. Az anyagból legalább 183 egyszeri adagot lehetett volna előállítani. Az idősebb férfit korábban már elítélte a bíróság - közölte a rendőrség.

Már régóta árultak kábítószert a gyanúsítottak. „Tekintettel a súlyosságára, a nagyszombati bűnügyi rendőrség nyomozója vette át az ügyet. Mindkét férfit kábítószer birtoklásával és terjesztésével gyanúsítják, amiért 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki" - közölte a rendőrség.

A nyomozó indítványozta mindkét gyanúsított őrizetbe vételét. „A járásbíróság már döntött a 48 éves férfi ügyében, őt őrizetbe vették. A másik férfi ügyében még nem született határozat. A bíróság döntéséig rendőrségi őrizetben marad" - tette hozzá a rendőrség.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.