2019. július 4., 08:45

Családi tragédia Kiszucában: megkéselte saját anyját, majd öngyilkos lett egy 18 éves fiatalember

A szörnyű családi összetűzésre anya és fia között a Kiszucaújhelyi járásban, Újhelymogyoródon került sor.

családi dráma_kiszuca
Fotó: noviny.sk

A szörnyű családi dráma után a 18 éves gimnazista fiú kiugrott a tanítólakás második emeletéről és szörnyethalt. Édesanyját, aki tanítónő, a mentő a zsolnai kórházba szállította kritikus állapotban - írja a noviny.sk.

Miért, s milyen körülmények között zajlott le az incidens anya és fia között, még tisztázatlan.

Annyi tudható, hogy az éles vita után Matúš meghalt, az anya saját maga hívott segítséget.

Súlyos sérülései vannak, az ajtóhoz sem tud oda menni, vitája volt a fiával, aki kiugrott az ablakon, mondta Jozef Mlinár , a segélyhívó központ szóvivője.

A szerda reggeli órákban Újhelymogyoródon (Kysucký Lieskovec) egy 18 éves fiú teste feküdt az épület mellett, tájékoztatott Jana Balogová rendőrségi szóvivő.

A szomszédok nem akartak a kamera előtt beszélni, de a TV JOJ-nek a kamerán kívül elmondták, hogy egy tisztességes családról van szó, s épp ezért ez a szomorú, tragikus esemény nagyon meglepte őket.

A nagymama el sem tudja hinni, hogy lánya és unokája között ilyen komoly összetűzésre kerülhetett sor, amely tragédiába torkollott.

A nagymama szerint unokája, aki gimnáziumban tanult, jó fiú volt. Csendes, dolgos fiú, aki nagyon szerette az állatokat. Épp ezért a terve az volt, hogy állatorvos lesz, mondta Matúš nagymamája.

A lakásban egy 49 éves nőt kritikus állapotban talált a mentőegység, mondta Jana Balogová. Vágott sebekkel, nagymértékű vérzéssel, de szerencsére nem sérült meg az életfontosságú szerve. A beteg intenzív ellátás alatt marad, mondta Lenka Záteková a kórház szóvivője.

Az édesanya tanítónő, a fia gimnazista, mindketten a nyári szünet örömeit élvezhették volna, de a családi tragédia mindezt felborította.
Megosztás
Címkék