2023. november 27., 08:35
Frissítve: 2023. nov. 27. 12:57

Családi dráma vezetett a szörnyű vágsellyei késeléshez

Ahogy arról hírt adtunk, brutális támadáshoz riasztották a rendőröket és a mentőszolgálatot Vágsellyén.

sellye
Fotó: FB/Mesto Šaľa
Gyilkosság miatt indított büntetőeljárást a rendőrség a Vágsellyén történt családi tragédia ügyében, a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói folytatják a helyszínelést – közölte Jana Šinková kerületi rendőrségi szóvivő. 
A családi tragédia nem sokkal hajnali 5 óra után történt Vágsellye Vágvecse városrészében, egy fiatal férfi késsel támadt a szüleire és testvérére, majd kiugrott a lakásuk ablakából. A szülőket kórházba szállították, a 23 éves támadó és az öccse belehalt a sérüléseibe. A városi rendőrség közlése szerint a család rendezett körülmények között élt, még sosem kellett intézkednie náluk a rendőrségnek. A Mentőszolgálat Operatív Központja eredetileg három halálos áldozatról és két sérültről tájékoztatott, később pontosította az áldozatok számát. Eszerint két halálos áldozata van a tragédiának, és két személyt szúrt mellkasi sérülésekkel szállítottak kórházba. (TASR)
Korábban írtuk:

A tragikus eseményekre egy Hollý utcai tömbház negyedik emeleti lakásában került sor. 

A vágsellyei városi portál úgy tudja, a történtek hátterében családi dráma áll. Egy fiatalember rátámadt a hozzátartozóira, kettejüket megölte, majd kiugrott a lakás ablakán.

A portál hozzáteszi, a család a korábbiakban soha nem került összeütközésbe a hatóságokkal.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.