lapajánló
Az apadó folyó krónikája és a derű kultúráját terjesztő nyelvész
Magyar7 - 16. száma
2023. szeptember 14., 15:46

Csak az öt hónapos kisbaba élte túl a D1-esen történt brutális balesetet

Ahogy már korábban írtuk, szerda reggel baleset történt a D1-es autópálya Pozsonyból Nagyszombatba vezető szakaszán, mely során négy személy vesztette életét.

mentőhelikopter
Fotó: TASR

A szerencsétlenséggel kapcsolatban több részletre is fényt derült. A Fiat Ducato típusú furgonban egy öttagú lengyel család utazott, akik kirándulásból tartottak hazafelé.

A járművet a 35 éves apa vezette, aki idáig tisztázatlan okokból letért az úttestről, majd az árokban álló fának csapódott.

Az út ezen szakaszán nem helyeztek el szalagkorlátot, így nem volt, ami megállítsa a gépjárművet.

A baleset következtében a 35 éves apa és a szintén 35 éves anya azonnal meghaltak, a 62 éves nagymamához ugyan még riasztottak mentőhelikoptert, azonban nem sokkal később ő is elhunyt. Egy 4 éves gyermeket a mentőhelikopter kritikus állapotban szállított a Pozsonyi Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően meghalt.

Az ütközést csupán a család öt hónapos gyermeke élte túl, akit sérülések nélkül, stabil állapotban szállítottak a pozsonyi kórházba.

Azt, hogy a sofőr elaludt-e, vagy a jármű meghibásodása okozta-e a balesetet, jelenleg még vizsgálják, mindenesetre az ütközés olyan erejű volt, hogy a furgon kettétört.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.