2022. július 7., 12:50

Brutális gyilkosság Kelet-Szlovákiában. Lapáttal végeztek egy 35 éves férfival

A rendőrség gyilkossággal vádolt meg három férfit, akik egy 35 éves személlyel kerültek összetűzésbe egy tőkerebesi lakótelepen.

Lapát
Fotó: Kassair rendőrség Facebook oldala

Az információk szerint a három személy lapáttal végzett a 35 éves férfival. A kassai rendőrség kedd este kapott bejelentést, hogy egy férfi eszméletlenül fekszik az egyik tőkerebesi lakótelepen. A rendőrség beszámolója szerint kiérkezésükkor nagy volt a nyüzsgés, sok ember vette körül a férfi holtestét.

A helyi sürgősségi orvosi személyzet gyorsan átszállította a sértettet a mentőautóba, ahol megpróbálták újraéleszteni.

A helyszínre erősítést küldött ki a rendőrség, hogy a helyieket menyugtassák, mert egyesek agresszívan reagáltak a kialakult helyzetre.

A rendőrség tájékoztatása szerint

a három támadó egyike lapáttal kezdte el ütni a 35 éves férfit, aki ezt követően a földre esett.

A támadó folytatta az ütlegelést, a férfi hasát és mellkasát ütötte. Ezután csatlakozott a másik gyanúsított is, aki szintén lapáttal ütötte a férfit. Majd megérkezett a harmadik támadó, aki egy bottal ütötte meg a férfi lábát. Miután a földön fekvő férfi már nem mozdult meg, a három személy elmenekült a helyszínről.

A három férfi közül a két nagykorú elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.