2021. december 10., 10:17

Boldogságot csomagolnak Kéménden. Segíts te is!

Csillogó szemek, könnyes mosoly. Így fogadták tavaly a gyerekek a kéméndi Tóth Kitti és segítői által szervezett karácsonyi cipősdoboz akció ajándékait. Erre építve az idén is meghirdették a gyűjtést a rászorulók számára.

cipősdoboz akció
Galéria
+3 kép a galériában
A tavalyi cipősdoboz akció csomagjainak egy része
Fotó: tóthkitti

Az egyetemista Kittitől megtudjuk, a tavalyi akció nagyon sikeres volt. A kellő mennyiség duplája gyűlt össze - zsák plüssjátékot, cukorkát, sőt még élő karácsonyfát is kaptak, a megajándékozottak gazdag karácsonynak örülhettek.

„Az idén Kéménddel együtt hat település csatlakozott gyűjtésünkhöz – Kőhídgyarmat, Nána, Ebed, Bény és Kicsind. 18 család 52 gyerekéhez szeretnénk eljuttatni adományainkat - avatott be Kitti a részletekbe.

cipősdoboz akció
Egy tavalyi csomag
Fotó:  tóthkitti

Bármiféle ajándékot, segítséget szívesen fogadnak – elsősorban játékot, édességet, iskolai dolgokat, higiéniai kellékeket. Ruhaneműt nem nagyon, de akadhat kivétel. „Arra azonban nagyon oda kell figyelni, hogy az ajándék tiszta legyen, ne lejárt szavatosságú. Lomtalanításnak semmiképpen nem foghatjuk fel a karácsonyi ajándékozást” – emelte ki Kitti.

A gyűjtés cipősdoboz akciónak van meghirdetve, ám a szervezők megnyugtatnak, átveszik ajándéktáskában és ömlesztve is az adományt, ők tudnak mindenkinek személyre szabottan ajándékot készíteni.

„Bíztatok mindenkit, csatlakozzanak a karácsonyi adományozáshoz. A csomagokat Kéménden az 552-es házszám alatt gyűjtjük, december 18-ig. Biztosíthatom az ajándékozókat, hogy felajánlásuk jó helyre fog kerülni, ahol az ajándékokat meg is fogják becsülni” – zárta a beszélgetést a cipősdoboz akció szervezője.

ciposdoboz-3
Galéria
+3 kép a galériában
Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.