2022. október 15., 16:01

Beteg kisgyermekeknek szánt színezőkönyvet készített egy nagyszelmenci magyar anyuka

Bari Eszter, egy nagyszelmenci magyar anyuka Pipi és Barátai címen színezőkönyvet készített urológiai betegséggel küzdő gyermekek számára.

pipi és barátai
Fotó: Archívum
A “Pipi és Barátai” színezőkönyvet urológiai beteg gyermekek számára készítettem, amely remélhetőleg segítséget nyújt nekik elfogadni a betegségüket, a betegségük kellemetlen, néha fájdalmas velejáróit, legyen az gyógyszerszedés, vérvétel, katéterezés, kórházi tartózkodás vagy infúzió.

- mondta el portálunknak Bari Eszter, akinek négyéves kislánya szintén hasonló betegséggel küzd. Elmondása szerint mivel lánya is nehezen bírta és értette meg a betegséggel járó megpróbáltatásokat, úgy érezte, tennie kell valamit, hogy

 másoknak könnyebb legyen a kezdet.

A gyermekek számára is könnyen befogadható szövegekkel és kedves rajzokkal díszített könyv jó kiindulási pont lehet ahhoz, hogy a kis betegek megértsék saját betegségük és a szükséges gyógykezelés alapjait.

A színezőkönyv magyarul és szlovákul is hozzáférhető, szabadon nyomtatható és terjeszthető. A magyar verzió IDE, a szlovák verzió IDE kattintva érhető el.
Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.