2023. július 24., 17:31

Az idén is lesz rockfesztivál Várhosszúréten

Az idén is megrendezik a Várhosszúréti Rockfesztet, ezúttal a Lord, a Next Summer és a Rovarock lép fel 2023. augusztus 18-án.

koncert, Lord, zenekar, Várhosszúrét
Fotó: facebook.com/LordZenekar

A településen hagyománya van a rockkoncerteknek, de ez egy időre megszakadt. A Csemadok helyi alapszervezete élesztette újra 2018-ban, amikor újraindította a rockfesztivált, megrendezve az első Várhosszúréti Rockfesztet. 2020-ban és 2021-ben a koronavírus-járvány miatt nem tudták megrendezni, viszont tavaly ismét sikerült, és az idén is várják a rockzene kedvelőit.

Idén már negyedik alkalommal szervezzük meg a Várhosszúréti Rockfesztet. Szeretnénk elérni, hogy a környékbeli fesztiválok, koncertek között a Várhosszúréti Rockfeszt is egy igazán nívós, igényes zenét kínáló fesztivál legyen.

Ezért évről évre azon dolgozunk, hogy fejlődjünk és olyan zenekarokat tudjunk meghívni, akik ezen törekvéseinket segítenek elérni. Ehhez természetesen szükséges egy megfelelő technikai háttér is, amely szintén évről évre komolyabb” – nyilatkozta Híres Zoltán, a helyi Csemadok vezetőségi tagja.

Idén a választás az 50 éves LORD zenekarra esett, akiket a hazai Next Summer követ, egy Red Hot Chili Peppers tribute zenekar, majd a fesztiválon már harmadszor zenélő Rovarock lép fel, akikkel biztos a reggelig tartó jó hangulat.

„A saját, illetve szervezőtársaim nevében szeretnénk mindenkit szeretettel meghívni az idei Várhosszúréti Rockfesztre augusztus 18-án, pénteken 20:00 órai kezdettel” – tette hozzá Híres Zoltán.

Jegyek a várhosszúréti Kézműves Házban és a helyi Jednota üzletben kaphatók.

koncert, Lord, zenekar, Várhosszúrét
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.