Az SaS-es politikusnő véres autóját a Garamból emelték ki, a nőt azóta is keresik

ma7 2019. április 18., 11:24

Valószínűleg balesetet szenvedett kedden a SaS egyik járási elnöke, a 41 éves, poltári Miriam Martišová Garamszentkeresztnél.

Fotó: cas.sk

A politikusnő Range Roverjét a Garamban találták meg Garamszentkereszt közelében. A nőt azóta sem találják.

A čas.sk szerint a mentőegységek sok vért találtak az autóban. Az SaS politikusa hétfőn 12 óra körül ment el otthonról, Komáromba készült egy munkamegbeszélésre. A čas.sk úgy tudja, Martišová már múlt péntek óta szabadságát töltötte. A nő hétfőn este még telefonált barátjának, hogy már indul haza, ekkor hallottak felőle utoljára.

A rendőrség tájékoztatása szerint a nő autóját kedden reggel találták meg,

körülbelül egy kilométerre Garamszentkereszttől, Zólyom irányába. Az eltűnt személyt egyelőre nem sikerült megtalálni, a nőt búvárok is keresik.

Képgalériánk:
Fotó: cas.sk

A politikus édesanyja nem zárja ki, hogy lányát valaki - a baleset helyszínétől távol - bántalmazta, az autót pedig szándékosan vezették a folyóba. Nem tud arról, hogy a nőnek ellenségei lettek volna, nem kapott fenyegetéseket sem.

Martišová 2017 júniusától az SaS járási elnöke a Poltári járásban. 

A rendőrség a nyilvánosság bevonásával keresi az eltűntet. Aki információval rendelkezik, bejelentést tehet a legközelebbi rendőrőrsön, vagy hívja a 158-as segélyhívót. A 41 éves Miriam Martišová 165 cm magas, vékony testalkatú. Szeme zöldesbarna, vállig érő szőke haja van. Eltűnésekor fekete felsőt, sötétkék farmert és fekete sportcipőt viselt.
Forrás: cas.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS