2018. augusztus 14., 20:07

Autó is lángolt Nagyudvarnokon

Az elmúlt vasárnap családias falunapra hívta a község lakosait és a környékben élőket Nagyudvarnok település önkormányzata.

Nagyudvarnok falunap 2018
Médialapozó
Fotó: Rajkovics Péter

A Dunaszerdahelytől egy kilométerre fekvő településen immáron évek óta családi rendezvényként gondolnak a falunapra, ahol minden korosztály megtalálhatja a saját programját. 

Így volt ez idén is. Délután a helyi öregfiúk a kajárpéci társaikkal mérkőztek meg. Közben indult a zenés szórakozás, amelynek első részét a helyiek biztosították. A Búzavirág énekkar, Haizok Melinda és a Rómeó Band is remek hangulatot teremtett, miközben a legkisebbek sem unatkoztak. Ugrálóvár, csúszda is várt a gyerekekre, de a helyi önkéntes tűzoltók igazán látványos bemutatóval is szórakoztatták az érdeklődőket.

Fotó:  Rajkovics Péter

A tűzoltók egy lángra kapott autó oltását szimulálták és mindenki meggyőződhetett róla, hogy értik a mesterséget, hiszen gyorsan, sikerrel fejezték be a gyakorlatot. A gyerekeket a későbbiekben habfürdő várta a tűzoltóknak köszönhetően, akik közül többeket elő is léptettek az elmúlt évben elért eredményekért. Ürögi János polgármester köszöntője során is kiemelte az önkéntesek tevékenységének fontosságát, amellyel hozzájárulnak a község biztonságos működéséhez.

A színpadon a nyugdíjas színjátszók mellett az este még Valaskó Ferenc, a Rondó zenekar, Ábrahám Imike és a Bódi-házaspár is szórakoztatta a közönséget a megtelt sportpályán.

Nagyudvarnok falunap 2018
+10 kép a galériában
Megosztás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!