2022. április 8., 19:26

A Komáromba haladó taxisra támadt utasa

Rablással vádolnak egy férfit, aki az Ógyalláról Komáromba vezető úton megtámadott egy taxisofőrt, majd ellopta az autóját. A rendőrség tájékoztatása szerint a nyolcszoros visszaesőt elfogták és azonnal őrizetbe vették.

taxi.jpg
Fotó: Wikipedia

Az utas azt kérte a taxisofőrtől, hogy álljon meg, mert vécére kell mennie. „Amikor az autó lelassított, a 29 éves férfi ököllel a taxisofőr szemébe ütött, és azt mondta neki, szálljon ki az autóból. A biztonsági öv be volt kapcsolva, emiatt a taxisofőr nem tudott azonnal kiszállni, ezért a tettes a hajánál fogva kezdte rángatni, és ököllel háromszor fejbe vágta. A taxisofőrnek végül sikerült kiszállnia a járműből" - közölte a rendőrség.

A támadó beszállt a taxiba és elhajtott Hetény irányába. Ott egy vasúti átjáró előtt leparkolt, mert defektet kapott, és meghibásodott a gázpedál. A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a gyanúsított Dunaszerdahelyen van. „A férfit a lakásában találták meg, és őrizete vették" - tájékoztatott a rendőrség.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.