2022. január 2., 10:54

A Himnusz feldolgozásával köszöntötte az új évet Szlezák Erika nótaénekes – VIDEÓVAL

Az újévi köszöntők sorában két új videoklippel jelentkezett a mátyusföldi nótaénekes, Szlezák Erika. Az Erkel Ferenc által megzenésített Himnuszt a jókai templomban énekelte fel az énekesnő. Tekintsék meg velünk az új szerzeményeket. A Himnusz még sosem szólt ilyen csodásan felvidéki énekes torkából.

Szlezák Erika
Szlezák Erika
Fotó: Cséplö Ákos

Szilveszter éjjelén, pontban éjfélkor debütált a nagyfödémesi nótaénekes Szlezák Erika új videoklipje. Az énekesnő a magyarság legszentebb szerzeményével, a Himnusszal köszöntötte az új évet. A videoklipek felvételeit a jókai templomban és a felújított vágai templomban, valamint mátyusföld tájain készítették el.

Szlezák Erika - Himnusz feldolgozás, operatőr: Cséplö Ákos

Szlezák Erika elmesélte, a Himnusz feléneklését már közel egy éve tűzte ki célul, és mellé még az Új esztendő, vígság szerző című dallal is kedveskedni akart közönségének. Mint mondja, a videoklipek elkészítése közös érdem a dunaszerdahelyi Gasparik Fecóval, a GF Production stúdió vezetőjével, Cséplö Ákos operatőrrel, a jókai és a vágai templomok plébánosaival, akik rendelkezésükre bocsájtották az Isten házát, valamint azokkal az ismerősökkel, akik a forgatáshoz díszletként kellő magyar zászlókat  kölcsönözték. A Himnusz csodálatosan szól Szlezák Erika csengő énekhangján, minden magyar érzelmű szívben a kellő hatást kelti.

Az énekesnő az éjféli Himnusz debütálás után az újév első napján tette közkinccsé az Újesztendő, vígságszerző című klipet is.

Szlezák Erika - Új esztendő, operatőr: Cséplö Ákos

Ezekkel a dalokkal kíván boldog új évet a nótakedvelő közönségnek. Reménykedik abban, hogy a 2022-es évben minél többször sikerül majd színpadra állniuk a nótaénekeseknek, terjeszteni ennek a különleges hungarikumnak a hírnevét és egyre nagyobb közönséget szerezni a magyar nótának.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.