2023. szeptember 23., 18:22

A Csallóközi Vásár szervezői elhatárolódnak a Republic technikusát ért atrocitástól

A Dunaszerdahelyi Önkormányzat és a 41. Csallóközi Vásár szervező csapata közleményben reagált a Republic technikusát ért atrocitásra.

csallóközi vásár
Fotó: dunaszerdahelyi.sk

Ahogy írják, "szeptember 22-én a Republic zenekar technikusát munkavégzés közben, számunkra érthetetlen módon, tettlegesen bántalmazták.

A Dunaszerdahelyi Önkormányzat és a 41. Csallóközi Vásár szervező csapata ezúton teljes mértékben elhatárolódik a péntek este történtektől és mélységes sajnálatunkat fejezzük ki az esettel kapcsolatban.

Kijelentjük, hogy határozottan elítéljük az erőszak bármely formáját, egyben felháborítónak tartjuk a biztonsági szolgálat megnyilvánulását, akik az esetet követően beismerték felelősségüket.

Munkatársainkkal minden szükséges támogatást megadunk az atrocitás elszenvedőjének, egyben reméljük, hogy a zenekar, a város és a szervezőbizottság között eddig kialakult jó kapcsolatot ez az ügy nem fogja befolyásolni" - fogalmaz a közlemény.

A teljes biztonsági személyzetet lecserélték

A szervezők a szombati nap folyamán egy újabb közleményt is megosztottak. Ahogy írják, "tekintettel a tegnapi eseményekre, a Csallóközi Vásár területére beosztott teljes biztonsági személyzetet az érintett cég lecserélte, továbbá tájékoztatásuk alapján garanciát vállalnak a vásár nyugodt, biztonságos és zökkenőmentes lebonyolításáért". 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.