55 év hosszú idő: emlékezik a Juhász Gyula Ifjúsági Klub

2019. október 3., 13:54
Reczai Lilla

Minden szervezet életében eljön az az időszak, amikor ünnepi díszbe borul, hiszen meg kell emlékeznie az évek során összegyűjtött és megélt tapasztalatokról, tagcserékről, elnökségről, programokról és klubmozgalmakról.

jugyik-jubileum
Fotó: Jugyik

A nyitrai Juhász Gyula Ifjúsági Klub idén ünnepli alakulásának 55. évfordulóját, amelyre minden érdeklődőt várnak a jelenlegi klubtagok.

Régi jugyikosok, újak és szórakozni vágyók, mind ott a helyük az október 7-én kezdődő Őszi Ifjúsági Napokon, amely egyúttal az 55. születésnap programjait is magába foglalja.

Október 7-e, a rendezvény hétfői és egyben első napja kerekasztal-beszélgetéssel kezdődik, amelyen a régi és a jelenlegi jugyikosok elbeszélik saját élményeiket: miért is jó jugyikosnak lenni a nyitrai forgatagban. A beszélgetést Szilágyi Melinda, a JuGyIK volt elnöknője vezeti.

A visszapillantásokat követően táncház várja a ropni vágyókat, amelyet Kristóf Bálint és párja, Répássy Ivett tart majd és a zenéért a Bicskás zenekar felel.Az eseményhez kapcsolódó linken többet megtudhatnak az érdeklődők.

Kedd este a koktélozásé és az önfeledt táncé lesz a főszerep,

ugyanis a szervezet tagjai Magyarbuliba hívják az érdeklődőket, amely a nyitrai Luna Disco Cocktail Clubban lesz 22:00-tól.

Az eseményről bővebb információkat itt olvashatnak.

Október 9-e egy szerdai napra esik, amely a Slam Poetrytől lesz hangos. Ifjú slammerek állnak színpadra, hogy megmutassák szövegszövő tehetségüket a nagyközönségnek. Jön Bánóczi Bea, Gyenge Veroni, Mészáros Péter és Fazekas András Galamb, hogy megmozgassa az érdeklődők rekeszizmait. 

55 év hosszú idő, ezért mindenképpen teret kell adni az emlékezésnek. A csütörtöki napon folytatódik a mesélés, a véget nem érő sztorizgatás, de ezúttal a régi Sedivy János Szakkollégium ,,Parókia“ részében (itt voltak elszállásolva a fiúk, de ma már nem ilyen szerepet tölt be) lakó egyetemistáktól hallhatnak a résztvevők viccesebbnél-viccesebb történeteket, visszaemlékezéseket. 

A rendezvény záróakkordja a már hagyományossá vált JuGyIK-bál,

amelyre nemcsak a jelenlegi egyetemisták, hanem a volt diákok és a régi jugyikosok is meghívott vendégek. A péntek estén a generációk összeolvadnak, hogy együtt élhessék át a legmeghittebb perceket.

További részletekről itt olvashat. 

Kövesse facebook oldalunkat is!