2023. február 6., 11:24

22 éves gútai hajléktalan a komáromi késelő

A 22 éves Martint gyanúsítják a komáromi rendőrök a pénteki késeléssel.

Komárom
Fotó: TASR

Február 3-án a komáromi vasútállomáson brutálisan megkéseltek egy 26 éves férfit. A fiatalember a barátnőjéhez érkezett vonattal. Az elkövető minden előzetes ráutaló magatartást mellőzve ököllel megütötte, majd egy 7 cm pengehosszúságú késsel legalább hatszor megszúrta, a fején, a nyakán, a mellkasán és a hasán. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították a komáromi kórházba.

Meg nem erősített híreink szerint az áldozat Ukrajnából menekült fiatal. 

A rendőrök pár órán belül elfogták a támadót, annak ellenére, hogy nem voltak szemtanúk, és kamerafelvételek sem álltak rendelkezésre – közölte elsőként a JOJ televízió.

A 22 éves Martin nemrég szabadult a börtönből. A komáromi állomáson töltötte az idejét, más hajléktalanok társaságában, a hajléktalanszállón aludt.

Korábban kétszer büntették, legutóbb rablás miatt ítélték el. 17 éves korában, 5 évvel ezelőtt, két 14 éves bűntársával egy helybeli, 39 éves férfit támadott meg, amikor az házának kapuját nyitotta. A károsultat a földre lökték, és elvették a pénztárcáját.

A férfit őrizetbe vették, indítványozták vizsgálati fogságba helyezését. A városban terjedő pletykák szerint azért követte el a bűncselekményt, hogy visszatérhessen a börtön biztonságába.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.