2019. június 23., 22:17

Tündérlaki lányok a Múzsában - VIDEÓ

Színház az egész világ, ez azonban nem helyettesíti a valódi színházi élményt. A Múzsa forgatócsoportja is ennek járt utána, amikor ellátogatott a Dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Művelődési Házba, ahol a  Zenthe Ferenc Színház színház vendégszerepelt. Aki nem tudott ott lenni az előadáson, annak az ott forgatott anyagunk hiánypótló élményt adhat, aki ott volt, annak egy kedves visszaemlékezésre ad lehetőséget. Nézze velünk!

A  Zenthe Ferenc Színház színház által bemutatott darab, Heltai Jenő: A tündérlaki lányok c.műve egy kedves történet négy gyönyörű lányról, akik a szerelmet, a boldogságot, a boldogulást keresik az épp világvárossá érett Budapesten. A lányok egyike úgy menti meg a családját a teljes lezülléstől, hogy egy gazdag bankár kitartottja lesz. De amikor a lány életében egy szegény költő képében feltűnik az igazi szerelem, akkor merül fel először a kétség, hogy vajon tényleg megéri-e ekkora áldozatot hozni.

A szereposztásban helyet kapott egy felvidéki színésznő, továbbá egy másik felvidéki származású, és a közönség nagy örömére élőben hallhatta Chock Norris magyar hangját, azaz Jakab Csabát is. A színészek mindannyian elmondták, a felvidéki közönség hálásabb közönség, mint az anyaországi. Nézze velünk a Múzsa újabb adását!

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.