cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2023. március 15., 14:51

Omega musical a dunaszerdahelyi Szent György-napokon

Az Omega örökségét őrző egyedi produkció érkezik április 21-én Dunaszerdahelyre. A városi sportcsarnokban a Gyöngyhajú lány balladája című musical idézi meg zenés-táncos formában a legendás slágereket, azzal az előadással, amelyet korábban az év legjobb zenés táncelőadásának választottak.

Gyöngyhajú lány balladája
Fotó: TBG

A műben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi csibészek, az Ezüst eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány..., amely művet 2023-tól az Omega hagyatékot kezelő grémium a szakrális Omega örökség részének nyilvánította! 

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! 

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! Kriszta, a fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit „Trombitás Frédi” éjszakai „túravezetésével”. Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!

Jegyek kaphatók a Ticketportal.sk-n!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.